Vi kan Svets och reparation !

BENGTSSONS SVETS & REPARATION

SVETS- TILLVERKNING- REPARATION- MONTAGE -UNDERHÅLL

Bengtssons svets och reparation är ett småländskt företag med expertis inom svets & reparation. Våra kunder har verksamheter som är beroende av att de fungerar och vi säkerställer detta genom reparation och ombyggnad av deras utrustning. Vi bygger även specialanpassade lösningar till industri och entreprenad. 

Svetsning är en fogningsteknik. De som yrkesmässigt utför arbetet kallas svetsare. Svetsning innebär att man hettar upp metallstycken och sammanfogar dem genom en sammansmältning. På så sätt uppstår ett svetsförband. Metoden skiljer sig från lödning där arbetsstyckena sammanfogas av ett icke artlikt material (lod), där endast tillsatsmaterialet (lodet) smälts vid lödning. Källa Wikipedia

TILLVERKNING

I vår välutrustade verkstad utför vi tillverkning av plåt och stålprodukter till industri och entreprenad. Vi har ny avancerad maskinpark för anpassade jobb.

MONTAGE

Med hjälp av våra fullutrustade servicebilar monterar vi maskiner och annan utrustning i nya eller befintliga anläggningar.Vi har även jour för brådskande ärenden.

JOUR DYGNET RUNT

Vi har jour för våra kunder med avtal.
24/7

KONTAKT

Bengtssons Svets & Reparation AB -Värnamovägen 37- Lammhult- 070-9761938 - info@bengtssonssvets.se - Facebook
fråga oss

HÖR GÄRNA AV DIG

Scroll to Top